Bakonytherm Kémény Akció!

Vásároljon BAKONYTHERM KÉMÉNYT 30% kedvezménnyel MÉG ÁREMELÉS ELŐTTI ÁRON!

Például, Bakonytherm BTK16 6 méteres kémény csak bruttó 159.755 Ft!  Építkezési címre leszállítva!

Állítsa össze Ön a saját Bakonytherm kéményét! Kattintson az On-Line Bakonytherm Kémény Ajánlat Készítőre ide:

 

EXTOL Industrial Professzionális akkus fúrócsavarozó

EXTOL Industrial Professzionális akkus fúrócsavarozó
-20%
Gyártó: EXTOL Industrial
31350 Ft
Régi ár: 39.900 Ft
Méret:Li-ion 16,6 V
Kiszerelés:szett

EXTOL Industrial Professzionális Akkus Fúrócsavarozó Li-ion 16,6 V-os. Használható például bútorszereléshez, lécek, profilok, gipszkarton felszerelésére, fémek, faanyagok, műanyagok fúrásához. Műanyag kofferral, 2 db akkuval és 1 db gyorstöltővel felszerelt.  


A fúró maximális fordulatszáma az I. fokozaton 0-350 min-1, a II. fokozaton 0-1350 min-1. Maximális nyomatéka az I. fokozaton 33 Nm, a II. fokozaton 16 Nm. 18 fokozat + fúrás közül választhat. Fúrókapacitása 0,8-13 mm. 2 db Li-Ion akkujának teljesítménye 1300 mAh. Gyors töltőjével körülbelül 1 óra töltési idő szükséges. 

A urócsavarozó 2 sebességfokozata lehetővé teszi az adott munkafolyamathoz szükséges fordulatszám beállítását. Az erőtartalékot a ventilátoros hűtésű motor biztosítja. Soft Grip gumis markolata csúszásmentes, kényelmes fogást nyújt. 

A készülék nem csak kis tömegű és méretű, de egyszerűen is kezelhető. Kifutóféke elektromos. Fém gyorsbefogó tokmánya jobb-bal forgást végez. A fúrócsavarozó elektromos kifutófékkel és beépített LED világítással is felszerelt.

 

Kereskedésünkben az EXTOL Industrial összes professzionális szerszámgépe megvásárolható!

Bakonytherm Kéményrendszerek

Bakonytherm Kéményrendszerek
-30%
Gyártó: Pápateszéri Téglagyár (BAKONYTHERM)
26.626 Ft/folyóméter (BTK16)
Régi ár: 38.037 Ft/folyóméter
Méret:Köpenyelem mérete: 400 x 400 x 330 mm

BAKONYTHERM KÉMÉNYEK 30% KEDVEZMÉNNYEL!

Állítsa összei egyszerűen és gyorsan a Bakonytherm Kéményét az On-line kémény ajánlat készítővel!
Kattintson az On-Line Bakonytherm Kémény Ajánlat Készítőre itt:

 

 

A Bakonytherm Kerámia Kéményrendszerekben gyárunk innovatív módon ötvözi a már meglévő tapasztalatokat a téglagyártás korszerű irányelveivel. A tégla köpenyelemet (kerámia köpenyelem) alkalmazását fontosnak tartjuk, mivel:

  • könnyebb kezelhetőséget és építést biztosít (14 kg/db egy köpenyelem súlya),
  • egyszerűbb alkalmazást biztosít,
  • jobb műszaki paraméterei vannak,
  • mind a Bakonytherm, de ugyanúgy valamennyi kerámia alapú építési rendszerrel kompatibilis és egységes rendszerszerű alkalmazást biztosít.

A Bakonytherm Kerámia Kéményrendszer több elemében is innovatív módon jelenik meg a kerámia, mint szerves rendszerelem. A kerámia külső köpenyelem alkalmazásán túl a külső torkolati kúpot is kerámiából készítettük. Ezzel egyszerre javítottuk a kémény rendszerünk időjárás állóságát és esztétikai megjelenését is.

Emellett gyárunk kiforrott módon alkalmazza a korszerű kémény rendszerekre jellemző többi elemet és technológiai megoldást is. Ilyenek például:

  • magas hőállóságú kerámia-samott csövek,
  • ásványgyapot hőszigetelő rendszerek,
  • tűzálló kéményajtók.

Gyárunk, igazodva a piac elvárásaihoz a megszokott méretezéssel készíti mind a klasszikus levegő hőszigetelésű (BTK, Bakonytherm Klasszik), mind a magas hőszigetelő képességű (BTP, Bakonytherm Plusz) kémény rendszerét.