1 darab termék
Oldalak: 1
Név

EXTOL Industrial Professzionális akkus fúrócsavarozó

EXTOL Industrial Professzionális akkus fúrócsavarozó
Gyártó: EXTOL Industrial
31350 Ft
Méret:Li-ion 16,6 V
Kiszerelés:szett

EXTOL Industrial Professzionális Akkus Fúrócsavarozó Li-ion 16,6 V-os. Használható például bútorszereléshez, lécek, profilok, gipszkarton felszerelésére, fémek, faanyagok, műanyagok fúrásához. Műanyag kofferral, 2 db akkuval és 1 db gyorstöltővel felszerelt.  


A fúró maximális fordulatszáma az I. fokozaton 0-350 min-1, a II. fokozaton 0-1350 min-1. Maximális nyomatéka az I. fokozaton 33 Nm, a II. fokozaton 16 Nm. 18 fokozat + fúrás közül választhat. Fúrókapacitása 0,8-13 mm. 2 db Li-Ion akkujának teljesítménye 1300 mAh. Gyors töltőjével körülbelül 1 óra töltési idő szükséges. 

A urócsavarozó 2 sebességfokozata lehetővé teszi az adott munkafolyamathoz szükséges fordulatszám beállítását. Az erőtartalékot a ventilátoros hűtésű motor biztosítja. Soft Grip gumis markolata csúszásmentes, kényelmes fogást nyújt. 

A készülék nem csak kis tömegű és méretű, de egyszerűen is kezelhető. Kifutóféke elektromos. Fém gyorsbefogó tokmánya jobb-bal forgást végez. A fúrócsavarozó elektromos kifutófékkel és beépített LED világítással is felszerelt.

 

Kereskedésünkben az EXTOL Industrial összes professzionális szerszámgépe megvásárolható!

1 darab termék
Oldalak: 1