ÉP-HÁZ Kft.
Az 1992-ben alapított ÉP-HÁZ Kft. több mint húszonöt éves tapasztalattal rendelkezik a minőségi építőanyagok kereskedelmében. Munkatársaink számos családi ház felépítését és felújítását segítették elő szakértelmükkel. Pápateszéri telephelyünkről a környéken építkezők igényeit elégítjük ki jelentős termékválasztékunkból, amely nem csak építőanyagokból, hanem a ház környékén és egyéb területeken használatos termékekből (vasáruk, szerszámok, festékek, vegyi áruk, szerelési anyagok, stb.) áll. Kereskedésünkben kedvező áron vásárolhatja meg a Pápateszéri Téglagyár termékeit is.

PANNON Centrum
Az ÉP-HÁZ kereskedés tagja a PANNON Centrumnak, Magyarország egyik  legnagyobb, dinamikusan fejlődő 100%-ig magyar tulajdonban lévő építőanyag kereskedelmi hálózatának, A PANNON Centrum az ország bármley pontján várja vásárlóit. A PANNON Centrum a piacvezető építőanyag gyártók meghatározó építőanyag forgalmazója.

Kiváló minőségű építőanyagok
Kizárólag piacvezető gyártók, kiváló minőségű, bevizsgált termékeit találja kínálatunkban. Így biztos lehet abban, hogy a nálunk vásárolt áruk emelik házának értékét, minőségét és ezzel együtt az élettartamát is.

Termékválaszték
Nálunk közel 100 gyártó cég, több ezer terméke közül válogathat. A legkeresetebb termékeket a raktárunkban készleten tartjuk, ezzel garantáljuk a gyors és pontos kiszolgálást.

Kedvező árak
A PANNON Centrum tagságunknak köszönhetően a legjobb áron tudjuk beszerezni a termékeket és a gyártók által biztosított akciókat folyamatosan kínáljuk a vásárlóinknak.

Terméktárolás
Kérésedre a nálunk vásárolt és fizetett termékeket díjmentesen tároljuk.

Szakértő értékesítők
Szakértő értékesítőink várják, akik hasznos segítséget nyújtanak a megfelelő építőanyag kiválasztásában.

Tervrajz alapján anyagszükséglet számítás
Az elkészült építésztervek alapján kiszámítjuk, hogy az egyes építőanyagokból mekkora és milyen mennyiségre van szüksége.

Áru kiszállítás
A kért szállítást az Ön igényeinek figyelembe vételével, ütemezve megszervezzük.